Grote dromen beginnen klein
Groen geluk

Grote dromen beginnen klein

Het begin van een eigen moestuin is er! Uiteraard nog wel binnenshuis met deze vrieskou;) Zo krijgen de zaadjes de kans om bij een fijne warme temperatuur te ontkiemen en te groeien. En wat doen ze het goed in de mooi verlichte erker. Tot nu toe hebben we paprika, tomaat en watermeloen gezaaid, maar er staat nog veel meer in de planning. En omdat ik op de AH moestuintjes en wat aardbeien na, niet echt ervaring heb met een eigen moestuin, heb ik een heuse “moestuin goeroe” gevonden in Diana van mooiemoestuin.nl, zij beschrijft ontzettend gedetailleerd hoe je verschillende groenten en fruit op welke wijze moet zaaien, verspenen en verzorgen. Nu alleen nog wachten op mooi weer 🙂

6 thoughts on “Grote dromen beginnen klein”

  1. Let me without delay comprehension ones rss feed when i are unable to locating the e-mail monthly subscription web page link or e-newsletter assistance.. koleksi youtube terfavorit Perform you have any kind of? Remember to make it possible for everyone know in order that I may simply just signed up. Cheers.

  2. Hi all, I discovered your blog post through Yahoo while hunting for a related issue, your web site showed up, it appears to be for being great. We have book marked to be able to this favourites types|combined with social bookmarks aplikasi android berita saham terkini.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *