Grote dromen beginnen klein
Groen geluk

Grote dromen beginnen klein

Het begin van een eigen moestuin is er! Uiteraard nog wel binnenshuis met deze vrieskou;) Zo krijgen de zaadjes de kans om bij een fijne warme temperatuur te ontkiemen en te groeien. En wat doen ze het goed in de mooi verlichte erker. Tot nu toe hebben we paprika, tomaat en watermeloen gezaaid, maar er staat nog veel meer in de planning. En omdat ik op de AH moestuintjes en wat aardbeien na, niet echt ervaring heb met een eigen moestuin, heb ik een heuse “moestuin goeroe” gevonden in Diana van mooiemoestuin.nl, zij beschrijft ontzettend gedetailleerd hoe je verschillende groenten en fruit op welke wijze moet zaaien, verspenen en verzorgen. Nu alleen nog wachten op mooi weer 🙂

671 thoughts on “Grote dromen beginnen klein”

  1. Let me without delay comprehension ones rss feed when i are unable to locating the e-mail monthly subscription web page link or e-newsletter assistance.. koleksi youtube terfavorit Perform you have any kind of? Remember to make it possible for everyone know in order that I may simply just signed up. Cheers.

  2. Hi all, I discovered your blog post through Yahoo while hunting for a related issue, your web site showed up, it appears to be for being great. We have book marked to be able to this favourites types|combined with social bookmarks aplikasi android berita saham terkini.

  3. TULIP HIFU療程屬非侵入性及非手術的緊膚修身治療,獲歐盟CE、韓國KFDA、GMP、ISO9001、ISO13485等認證,安全可靠。 Tulip的DUAL HIFU精細技術,對面部和眼部治療特別有效;另外,TULIP FB有的13mm及7mm STAMP蓋印式治HIFU治療頭設計,眼、面以外部位,同時具「造身」效果。TULIP【DUAL HIFU高能量聚焦超聲波平台】【特點】- 非手術、非侵入性緊膚治療- 適用於任何膚色肌膚- 治療更精確、更安全- 備有7mm及13mm治療頭,可收緊腹部、臀部、手臂等鬆弛肌膚 【治療目的】- 緊緻肌膚- 提升輪廓- 減淡皺紋- 重塑輪廓線條- 嫩膚亮肌- 提升下垂眼部- 重塑身體線條 (用於7mm/13mm修身治療頭)- 重點減少脂肪細胞 (用於7mm/13mm修身治療頭)

  4. 紅石榴保濕噴霧 重水保濕噴霧 清肌保濕噴霧 瑕疵遮瑕膏 修容霜 護眼修飾霜 眼部遮瑕修護筆 亮白蓋斑霜 香茅SPF30 香茅蚊怕水 古銅暗影粉2號 胭脂輪廓修飾 點綴立體修容 奇幻腮紅 亮麗持久胭脂膏 深層修護滋養潤唇霜 保濕護唇膏