Grote dromen beginnen klein
Groen geluk

Grote dromen beginnen klein

Het begin van een eigen moestuin is er! Uiteraard nog wel binnenshuis met deze vrieskou;) Zo krijgen de zaadjes de kans om bij een fijne warme temperatuur te ontkiemen en te groeien. En wat doen ze het goed in de mooi verlichte erker. Tot nu toe hebben we paprika, tomaat en watermeloen gezaaid, maar er staat nog veel meer in de planning. En omdat ik op de AH moestuintjes en wat aardbeien na, niet echt ervaring heb met een eigen moestuin, heb ik een heuse “moestuin goeroe” gevonden in Diana van mooiemoestuin.nl, zij beschrijft ontzettend gedetailleerd hoe je verschillende groenten en fruit op welke wijze moet zaaien, verspenen en verzorgen. Nu alleen nog wachten op mooi weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *