Over mij

Ik ben een moeder van 2 prachtige, altijd lieve, soms heel pittige en ondeugende meisjes. En ik ben een vrouw van een lieve en erg leuke nuchtere man. Samen wonen wij in een klein dorp in Groningen.

Ik ben een denker die heel vaak in haar hoofd zit. Maar nog meer ben ik een voeler, die altijd luistert naar haar onderbuik gevoel.

Ook ben ik een juf die nooit te streng is, in de hoop dat de juf van mijn kinderen dat ook nooit zal zijn. Met veel plezier geef ik les in groep 3. Maar dat betekent ook dat ik de onmogelijke taak heb om gezin en werk te moeten combineren. Ik ben constant op zoek naar de balans, in alles.

Maar bovenal ben ik een levensgenieter, en dat is juist hetgeen waar we in deze huidige 24/7 maatschappij geen tijd en rust meer voor lijken te hebben. En daar midden in alle drukte en stress ben ik mijzelf dan ook een beetje verloren. Tijd om mezelf weer terug te vinden.

En daarom ben ik nu ook een schrijfster, van deze blog waarin ik schrijf over mijn leven. En mijn zoektocht naar de balans en een leven waarin genieten centraal staat.